BREAKING: Poulain valt uit tijdens opwarming

Benoît Poulain (Club Brugge - Genk)

05 mei 2017 20:16 - Club Brugge heeft zijn slechte Play-Off start doorgespoeld met een 6 op 6 tegen KV Oostende en Zulte Waregem. Nu is het zaak voor Blauw-Zwart om ook buitenshuis de volle buit te pakken. Mits een driepunter tegen Charleroi kunnen Michel Preud’homme & co zowel Anderlecht als AA Gent onder druk zetten.

Preud’homme verraste met Ethan Horvath en Ahmed Touba in de basis, maar in extremis zal er nóg een wijziging plaatsvinden. Benoît Poulain is namelijk uitgevallen in de opwarming. Bjorn Engels wordt in extremis klaargestoomd om de Fransman te vervangen. Onze coach legde in zijn interview voor de match ook nog uit waarom hij voor Horvath en Touba koos.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.