Brugse fans krijgen er stevig van langs: “Dwaas, dom en respectloos”

Club-fans fuck you

15 mei 2017 05:00 - Club Brugge en Anderlecht hebben zondagavond de punten gedeeld in een beladen topper. Sofiane Hanni en Ruud Vormer zorgden elk met een vrijschopdoelpunt voor de 1-1 eindstand. Na de match werd er veel nagepraat over enkele incidenten langs de zijlijn.

Het was gisteren niet het avondje van René Weiler. De trainer van Anderlecht kan vanzelfsprekend tevreden zijn met het feit dat zijn ploeg niet verloren heeft op Jan Breydel, maar de Zwitser was een vat vol stress.

Voor de match kookte zijn potje al eens over toen de sproeiers opsprongen bij het inspecteren van het veld en tijdens de wedstrijd trapte hij zowaar een extra bal het veld op om een aanval van Club af te breken.

Net na het laatste fluitsignaal zou er dan weer een Club-fan geweest zijn die een batterij naar de heup van Weiler gooide. De coach van RSCA besliste vervolgens om het verplichte interview meteen na de match aan zich voorbij te laten gaan. Michel Verschueren veroordeelt op Twitter de Brugse fans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.