Buffalo’s schieten met scherp na mislopen CL-ticket: “Bartje deed er nog een eurootje bij”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

22 mei 2017 19:34 - Dankzij een 2-1 overwinning tegen AA Gent kon Club Brugge zondagnamiddag de tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket veiligstellen. De Buffalo’s hadden gehoopt op een stunt, maar ze moesten met een Europa League ticket terug naar de Ghelamco Arena keren. 

Hein Vanhaezebrouck hekelde na afloop de prestatie van scheidsrechter Bart Vertenten, maar was wel zo eerlijk om toe te geven dat Blauw-Zwart, over een heel seizoen gezien, de tweede plek meer verdiende dan zijn ploeg.

De Gentse aanhang had het eveneens niet zo begrepen op het scheidsrechterskorps. Zij zagen buitenspel voorafgaand aan de afstandsgoal van Hans Vanaken, een niet gegeven rode kaart voor Wesley Moraes en een niet-gefloten strafschop na handspel van Lex Immers. Het regende dan ook verwijten op Twitter. Het hilarische antwoord van de Club-fans liet niet lang op zich wachten…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.