Claudemir pakt uit met prachtig gebaar voor pechvogel Horvath

Claudemir (Club Brugge - Charleroi)

07 mei 2017 03:00 - Het debuut van Ethan Horvath was er eentje om niet snel te vergeten. De Amerikaanse doelman slikte een verschrikkelijk tegendoelpunt toen hij naar aanleiding van een vermeend scheidsrechterssignaal de bal op de grond legde en David Pollet het leer zonder twijfelen tegen de touwen knalde. Het was echter opvallend hoe zijn ploegmaats hem meteen kwamen steunen.

Claudemir was de eerste. Toen Izquierdo een minuut na de gelijkmaker er 1-2 van maakte, ging de middenvelder meteen naar de doelman om hem moed in te spreken en een stevige knuffel te geven. Het inspireerde Horvath tot goeie reddingen op afstandsschoten van Hendrickx en Bedia.

Een kwartier voor tijd gingen verschillende spelers meevieren met Horvath toen hij de assist voor de 1-3 gaf. “Wij spelers weten hoe het voelt als je in de fout gaat”, zegt de Braziliaan daarover in Het Laatste Nieuws.

“Dan kan je alle steun gebruiken. En zeker vrienden moeten elkaar helpen. Ethan ís een vriend, hij zit vaak aan tafel met Wesley, mij en de andere Zuid-Amerikanen.” Ook de Brugse aanhang en Michel Preud’homme hadden Horvath – die voorts een prima wedstrijd keepte – al snel vergeven.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.