‘Clement probeerde nog een trainer van Club mee te loodsen naar de Freethiel’

Vormer - Clement

24 mei 2017 18:39 - Het ziet ernaar uit dat Club Brugge voetbalseizoen 2017-2018 met een quasi volledig nieuwe trainersstaf zal moeten aanvatten. Michel Preud’homme vond het na vier jaar Club welletjes en last een sabbatperiode in, terwijl ook trouwe luitenanten Stan Van den Buijs en Philippe Clement andere oorden opzoeken. Die laatste werd woensdagvoormiddag voorgesteld als T1 van Waasland-Beveren en wil zijn staf duidelijk graag aanvullen met bekend volk.

Eerder werd al gemeld dat Renaat Philippaerts met Clement mee naar de Freethiel zou trekken, maar dat bericht zou nu volgens Het Laatste Nieuws toch voorbarig geweest zijn. De interesse van Waasland-Beveren is er wel, maar een akkoord is er nog lang niet. Bovendien ligt Philippaerts nog tot 2019 onder contract bij Club.

Daarnaast polste Clement volgens Het Nieuwsblad ook bij Stephan Van der Heyden. De derde assistent van Club legde de aanbieding echter naast zich neer. Hij zou eerst nog willen afwachten hoe de situatie met de nieuwe trainer bij Club evolueert.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.