Clement tipt Club over opvolger Preud’homme: “Zorgt voor rust binnen de club”

Denswil en Clement

24 mei 2017 14:25 - Club Brugge kondigde maandag het afscheid van Michel Preud’homme aan en sindsdien mochten al twee kandidaten van het lijstje potentiële opvolgers geschrapt worden. Naast Francky Dury leek ook Philippe Clement een optie, maar de T2 vertrekt om hoofdtrainer te worden bij Waasland-Beveren.

Fille geeft de club wel nog een gouden tip in de zoektocht naar een vervanger van zijn oude baas. “Het belangrijkste voor Club is dat ze iemand kiezen waar ze onvoorwaardelijk vertrouwen in hebben. Zoals met Preud’homme. Omwille van de resultaten die hij elders al had neergezet. Dat zorgde ook voor een bepaalde rust binnen de club”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Zelf wil Clement op de Freethiel zijn werk van bij Club voortzetten. “Ik sta vooral voor dominant aanvallend voetbal. Ook al zal ik hier niet de middelen hebben om altijd zo te spelen. En ik zal sowieso minder winnen dan bij Club, dat is een klik die ik ga moeten maken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.