Clement vertrekt met pijn in het hart: “Ik was klaar om T1 van Club te worden”

Philippe Clement op persconferentie

24 mei 2017 07:26 - In het zog van Michel Preud’homme verlaat ook Philippe Clement Club Brugge. Het boegbeeld vertrekt na zestien jaar – tien als speler, zes als assistent-trainer – om hoofdtrainer te worden bij Waasland-Beveren. En dat doet Clement uiteraard met pijn in het hart.

Zeker omdat hij naar zijn gevoel ook gewoon bij Club had kunnen blijven. “Ik zit al zo lang in de voetbalwereld en werk al zo lang bij een topclub, dat ik echt wel weet waar het over gaat. Ik voelde me klaar om T1 van Club te worden. Alleen heb ik me nooit ergens kunnen bewijzen als T1 en anderen wel”, geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Het leek aanvankelijk ook de bedoeling te zijn dat Clement Preud’homme zou opvolgen. “Ik heb de voorbije jaren heel veel vertrouwen, verantwoordelijkheden en vrijheid gekregen. Maar er zijn nooit garanties of scenario’s. Ik heb ondervonden dat het zo niet werkt, dus ik droom niet meer. Ik smijt me gewoon in het volgende project dat komt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.