‘Club Brugge denkt aan gewezen publiekslieveling van AA Gent’

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

26 mei 2017 08:00 - De kans is reëel dat Club Brugge tijdens de zomermercato op zoek gaat naar een nieuwe doelman. De 34-jarige Ludovic Butelle kon afgelopen seizoen niet overtuigen en het is dan ook nog maar de vraag of de optie voor een extra jaar in zijn contract gelicht wordt. Als de Fransman de club verlaat, zal er een concurrent voor Ethan Horvath aangetrokken worden.

Matz Sels maakte van 2014 tot 2016 het mooie weer in de Ghelamco Arena en versierde daardoor een transfer naar Newcastle United. De gewezen publiekslieveling van AA Gent kwam afgelopen seizoen echter niet verder dan 360 speelminuten in The Championship en mag dan ook andere oorden opzoeken.

De 25-jarige goalie werd eerder al gelinkt aan Anderlecht, maar volgens de Franstalige krant La Capitale heeft ook Club Brugge geïnformeerd naar Sels. RSCA wil Mile Svilar graag uitlenen, maar die ziet dat voorlopig niet zitten. Zolang hij in het Astridpark vertoeft, zou de keeper van Newcastle geen optie zijn voor de Brusselaars.

Een terugkeer naar AA Gent is op dit moment allesbehalve aan de orde, aangezien de Buffalo’s met Lovre Kalinic de Doelman van het Jaar in de rangen hebben. Een overgang naar Jan Breydel ligt dan weer gevoelig gezien de steeds groter wordende rivaliteit tussen Club en AA Gent.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.