‘Club Brugge denkt aan succescoach van tegenstander uit Champions League’

Hans Vanaken (Club Brugge - Kopenhagen)

25 mei 2017 11:36 - Voorzitter Bart Verhaeghe en algemeen manager Vincent Mannaert staan voor drukke tijden. Naast versterking voor de spelersgroep zoeken beide heren natuurlijk ook naar een geschikte trainer om Michel Preud’homme op te volgen.

Het gonst de laatste dagen van de geruchten en nu wordt Stale Solbakken door de Waalse journalist Sacha Tavolieri in verband gebracht met een overstap naar het Jan Breydelstadion. Solbakken staat momenteel aan het roer bij FC Kopenhagen, dat hij dit seizoen naar de Deense titel leidde.

In de groepsfase van de Champions League kwam Club nog uit tegen het Kopenhagen van Solbakken. De Denen toonden zich toen tot twee keer toe te sterk voor Blauw-Zwart. Het werd 4-0 in Denemarken en 0-2 in Brugge.

Algemeen beschouwd kan de 49-jarige Solbakken aardige adelbrieven voorleggen. Zo hielp hij Kopenhagen al 6 (!) keer aan het kampioenschap. In het verleden was hij ook al aan de slag bij het Duitse FC Köln en het Engelse Wolverhampton Wanderers, maar die passages vielen eerder tegen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.