‘Club Brugge en AA Gent kunnen straks strijden om smaakmaker JPL’

Anthony Limbombe (Club Brugge - AA Gent)

24 mei 2017 06:45 - Club Brugge heeft al drie nieuwe spelers beet voor volgend seizoen, maar de komende maanden zal er wellicht nog heel wat vers bloed neerstrijken op Jan Breydel. Onder meer een defensieve middenvelder zal nog hoog op het lijstje staan, gezien de nieuwe rol van Timmy Simons en het nakende vertrek van Tomas Pina.

En mogelijk gaat Blauw-Zwart die gewoon in de Jupiler Pro League halen. La Dernière Heure noemt Club als een mogelijke bestemming voor Damien Marcq, die al enkele jaren een sterkhouder is op het middenveld van Sporting Charleroi. De speler gaf zelf ook al aan klaar te zijn voor een stap hogerop.

Club zou wel concurrentie kunnen krijgen van AA Gent, dat in het verleden ook al interesse toonde. De Franstalige krant voegt er wel aan toe dat de interesse van Club noch Gent op dit moment erg concreet is.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.