‘Club Brugge en Anderlecht denken aan Belgische middenvelder, maar Blauw-Zwart ligt in polepositie’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

25 mei 2017 11:26 - Club Brugge speurt dezer dagen naar versterking. Blauw-Zwart kijkt in eerste instantie in de eigen competitie rond of het geen interessante spelers tegenkomt. Eén van de mannen die op het verlanglijstje van Club zou staan, is Jordi Vanlerberghe.

De polyvalente middenvelder ontbolsterde dit seizoen onder Yannick Ferrera bij KV Mechelen. Vanlerberghe knokte zich in het eerste elftal en liet de voorbije maanden fraaie dingen zien. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, want zowel Club Brugge als Anderlecht zien wel wat in het 20-jarige talent.

Volgens Het Nieuwsblad zou Club evenwel in polepositie liggen om Vanlerberghe binnen te halen. Naast Club en Anderlecht, dachten ook Standard en AA Gent onlangs nog aan de jonge middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.