Club Brugge heeft naast Onyekuru nog een andere “dure vogel” van Eupen op het oog

Club Brugge trainersstaf

08 mei 2017 03:00 - Promovendus KAS Eupen slaagde er dit seizoen in om het heel wat ploegen knap lastig te maken. Zo moesten heel wat Belgische topclubs het onderspit delven aan de Kehrweg. Vooral de kwieke aanvallers van de Panda’s maakten indruk. 

Club Brugge werd de voorbije weken meermaals gelinkt aan Henry Onyekuru, die dit seizoen al 17 keer raak trof. Het zou zelfs al een bod van zo’n 8 miljoen euro neergelegd hebben bij Eupen. Gezien de grote concurrentie van onder meer Engelse topclubs is de kans echter klein dat de 19-jarige Nigeriaan voor een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League kiest.

Een andere piste die Blauw-Zwart bewandelt is die van Mamadou Sylla. De 23-jarige centrumspits is één van de smaakmakers van Eupen en vond in 29 matchen 12 keer de weg naar doel. Naast Club denken ook AA Gent en KRC Genk aan de Senegalese aanvaller van 1 meter 84.

Eupen huurde de spits van het Spaanse Espanyol en zal naar alle waarschijnlijkheid 2,5 miljoen euro op tafel leggen om de aankoopoptie te lichten. Volgens Het Nieuwsblad zou Club echter alvast 3,5 miljoen euro klaarleggen om mee te dingen naar de diensten van Sylla. Vanuit het buitenland is er eveneens interesse, van onder andere Mainz en Metz.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.