Club Brugge heeft nu al 3 oefenmatchen beet

Vierende Club-mascotte

23 mei 2017 18:00 - Het voorbije voetbalseizoen is nog maar net achter de rug of Club Brugge denkt al volop aan het volgende. Niet onlogisch, aangezien de vice-kampioen binnen een maand al zijn eerste oefenpot afwerkt.

Op zaterdag 24 juni is er de oefenmatch tegen VV Westkapelle, terwijl KSV Oudenaarde vier dagen later de sparringpartner van Blauw-Zwart is. Op zaterdag 1 juli neemt Club het dan weer op tegen Torhout KM.

Meer informatie over tickets en tijdstippen van de oefenwedstrijden volgen in een latere fase. Wat nu wél al zeker is: Club speelt drie keer op verplaatsing en gaat dus op bezoek bij Westkapelle, Oudenaarde en Torhout.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.