Club Brugge komt met uitstekend nieuws voor zijn trouwe fans

Club Brugge mascotte (3)

12 mei 2017 14:00 - Club Brugge staat zondag voor de match van het jaar tegen Anderlecht, maar achter de schermen wordt er ook al aan de komende seizoenen gedacht. Zo heeft Blauw-Zwart heel wat nieuws in petto voor zijn trouwe aanhang.

Vorig seizoen maakten wij als fans kennis met CLUB 1891. Voortaan krijgt dit initiatief met DIGITAL 1891 een kosteloze variant die eveneens toegang geeft tot heel wat voordelen. In onderstaande afbeeldingen wordt het verschil tussen beide pakketten meteen duidelijk.

Verder heeft Club nog een leuke mededeling voor het Brugse legioen. Hoewel de abonnementen op Jan Breydel elk jaar snel uitverkocht zijn, heeft Blauw-Zwart namelijk beslist om voor het vierde jaar op rij zijn abonnementsprijzen ongewijzigd te laten!

Club-fan Rik Verheye over de memberships

Club 1891 in een notendop

Club 1891 voordelen

Digital 1891 in een notendop

Digital 1891 voordelen

Wat is het verschil tussen Club 1891 en Digital 1891?

Verschil tussen Club 1891 en Digital 1891

Club Brugge ongewijzigde abonnementsprijzen seizoen 2017-2018

Club Brugge abonnementsprijzen 2017-2018

Afbeeldingen: © officiële site Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.