‘Club Brugge maakt jacht op speler van Standard’

Club-spelers vieren overwinning met fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

18 mei 2017 09:49 - De kans is groot dat Club Brugge in het tussenseizoen enkele belangrijke spelers ziet vertrekken. Blauw-Zwart moet dan ook op zijn hoede zijn en speurt naar alternatieven.

Volgens La Dernière Heure heeft Club nu ook een speler van Standard in het vizier. Het gaat om Ryan Mmaee, de 19-jarige aanvaller die de jongste weken kansen krijgt in Play-Off 2.

Naast Club Brugge zouden ook KV Oostende en KV Mechelen wel wat zien in de getalenteerde speler van de Rouches. Mmaee kreeg begin dit seizoen speelminuten, maar zakte onder Aleksandar Jankovic ver weg. Het is voorlopig niet duidelijk waar zijn voorkeur naar uitgaat: voor een basisplaats knokken bij Standard of naar een andere club verkassen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.