Club Brugge moet nog vier spelers missen in Charleroi

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

04 mei 2017 13:18 - Na de zes op zes tegen KV Oostende en Zulte Waregem wil Club Brugge vrijdag ook buitenshuis nog eens met de zege aanknopen. Dat wordt zeker geen gemakkelijke opdracht, want een trip naar Mambourg leverde dit seizoen al heel wat problemen op voor de topclubs.

Michel Preud’homme kan tegen Charleroi niet rekenen op vier spelers: Abdoulay Diaby, Lior Refaelov en Laurens De Bock zijn nog altijd geblesseerd, terwijl ook Tomas Pina opnieuw in de lappenmand ligt. De Brugse coach recupereert wel Timmy Simons, die tegen Zulte Waregem een schorsingsdag uitzat. Ahmed Touba zit na zijn eerste officiële minuten van maandag opnieuw in de kern, net als Thibault Vlietinck.

Felice Mazzu moet het eveneens stellen zonder drie sterkhouders. Damien Marcq is geschorst nadat hij een rode kaart pakte tegen KV Oostende en ook Hamdi Harbaoui zit op het strafbankje. Amara Baby is dan weer geblesseerd. Onderstaand beide selecties.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Van Rhijn, Palacios, Poulain, Denswil, Engels, Cools en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Immers en Vanaken

Aanvallers: Rotariu, Vlietinck, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Selectie Charleroi

Penneteau, Mandanda, Baume, Mata, Marinos, Martos, Boulenger, Zajkov, Dessoleil, Willems, N’Ganga, Diandy, Saglik, Hendrickx, Benavente, Fall, Remacle, Tainmont, Bedia en Pollet

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.