‘Club Brugge moet topkandidaat wellicht van verlanglijstje schrappen’

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

25 mei 2017 11:44 - Wie zal Michel Preud’homme straks opvolgen bij Club Brugge? Het is een belangrijke vraag waar we momenteel het antwoord nog niet op kennen. Heel wat trainers worden in verband gebracht met Blauw-Zwart, maar één naam sprong enkele dagen geleden in het oog: Frank de Boer.

De gewezen succescoach van Ajax werd tijdens het voorbije seizoen op de keien gezet door het Italiaanse Internazionale, en zit momenteel nog zonder ploeg. Club stak zijn licht op bij De Boer en die reageerde alleszins niet afwijzend.

Meer zelfs: “Club is geïnteresseerd en ze hebben ook een goed verhaal, maar er speelt meer. Ik ga dat op een rijtje zetten en zal binnen een maand een beslissing nemen”, vertelde de Boer aan RTL7.

Toch zal Blauw-Zwart het moeilijk krijgen om De Boer effectief vast te leggen. Volgens diverse Duitse media zou de Nederlander namelijk ook kandidaat zijn bij de Duitse subtopper Bayer Leverkusen. Met andere woorden: een heel erg stevige concurrent voor Club Brugge…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , , ,

Comments are closed.