‘Club Brugge neemt contact op met management van gegeerde vleugelspits’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

20 mei 2017 07:00 - Met het verwachte vertrek van José Izquierdo in het achterhoofd speurt Club Brugge naar een volwaardige opvolger voor zijn Gouden Schoen. Mogelijk vindt Blauw-Zwart die in de eigen Jupiler Pro League.

Volgens Het Nieuwsblad is het niet ondenkbaar dat we Henry Onyekuru straks in Jan Breydel zien voetballen. Zo nam Club Brugge al contact op met het management van de Eupense topschutter, die dit seizoen al 20 keer de weg naar doel vond. Al is het opletten geblazen voor Anderlecht, dat eveneens veel potentieel ziet in de Nigeriaan.

Eupen droomde lang van een transfersom van 8 miljoen euro, maar zou intussen bereid zijn om te praten vanaf 5 miljoen euro. Er is ook concrete Engelse en Duitse interesse, maar het is voor Onyekuru niet evident om een Engelse werkvergunning te krijgen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.