Club Brugge sluit seizoen af als vice-kampioen en bedankt zijn trouwe fans met traktatie

Gelukkige Club-fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

21 mei 2017 17:37 - Club Brugge heeft een seizoen met ups en downs met een positieve noot kunnen afsluiten. Blauw-Zwart was in eigen huis met 2-1 te sterk voor AA Gent en mag zich daardoor opmaken voor de voorrondes van de Champions League. 

Na afloop van de Slag om Vlaanderen kwam Club nog met een leuke mededeling voor het Brugse legioen. “Het seizoen 2016-2017 zit erop. Club kon ook dit seizoen iedere match rekenen op een fantastische twaalfde man, en daarom zeggen we: van harte bedankt! En trakteren we…”

“We geven een Happy Hour in alle bars in het Jan Breydelstadion. Alle dranken worden aan de helft van de prijs verkocht. Ga dus nog een laatste keer met je medefans nakaarten over de wedstrijd, het seizoen en blik terug op de fantastische support waar jij een deel van uitmaakte. Tot volgend seizoen, Bluvn Goan!”, klinkt het vol lof op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.