‘Club Brugge-target kiest voor AA Gent’

Ghelamco Arena overdag (AA Gent)

20 mei 2017 06:00 - De Belgische topclubs zijn in een hevige strijd verwikkeld voor de handtekening van Eupen-aanvaller Mamadou Sylla. De Senegalees zou naar de Ghelamco Arena trekken, tenzij KRC Genk plots nog roet in het eten gooit.

Zoals je vrijdagmorgen al op BlauwZwartFans kon lezen, is de transfer van Sylla nakend. Intussen is bekend geraakt dat de 23-jarige aanvaller normaliter het project van AA Gent boven dat van Club Brugge en andere clubs verkiest. Het Nieuwsblad meldt nochtans dat hij elders in België meer kon verdienen.

Zo komt KRC Genk plots met een hoger loon op de proppen. Daardoor wacht Sylla het einde van de competitie af om de knoop definitief door te hakken.

“Wij communiceren pas als er een handtekening is”, reageert Michel Louwagie, algemeen directeur van AA Gent, die ongetwijfeld de soap rond Adrien Trebel nog niet vergeten is. De Franse middenvelder had immers eveneens een akkoord met de Buffalo’s, maar koos in extremis voor Anderlecht. Sylla draagt een prijskaartje van zo’n 3,5 tot 4 miljoen euro.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.