Club Brugge voegt in extremis naam aan zijn selectie toe: geheim wapen tegen Anderlecht?

Michel Preud'homme met brede glimlach

13 mei 2017 19:00 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de clash tegen Anderlecht. Omstreeks 17 uur deelde Blauw-Zwart zijn selectie voor de match tegen RSCA mee, maar die is intussen lichtjes gewijzigd.

Michel Preud’homme kan morgen zoals verwacht niet rekenen op Abdoulay Diaby, Benoît Poulain en Laurens De Bock. De naam van Lior Refaelov is daarentegen plots wél opgedoken in de Brugse selectie.

Na problemen aan de adductoren hervatte Rafa zaterdag pas de groepstrainingen, maar desondanks maakte hij aanvankelijk geen deel uit van de selectie. Intussen heeft de Israëliër dan toch een plaatsje weten te bemachtigen bij de 21 namen van MPH.

Rotariu krijgt ongetwijfeld de voorkeur op Refaelov, maar onze 31-jarige flankaanvaller zou dolgraag nog een rol van betekenis spelen als invaller. Hij zit er immers erg verveeld mee om keer op keer geblesseerd te moeten toekijken en wil Club koste wat het kost nog eens een dienst bewijzen. “Of Lior fit genoeg is om te spelen? Wat is fit hé? We zullen wel zien”, blijft Preud’homme enigszins mysterieus.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Palacios, Van Rhijn, Engels, Denswil, Touba en Cools

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Rotariu, Refaelov, Vlietinck, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.