Club-fans bedanken opvallende man voor 1-0 tegen AA Gent: “Tweede seizoen op rij!”

Club-fan met gebalde vuist (Club Brugge - Zulte Waregem)

21 mei 2017 15:21 - Club Brugge leidt na 45 minuten voetbal verdiend met 1-0 tegen AA Gent. Michel Preud’homme zag zijn manschappen een moeilijke beginfase doormaken, maar daarna goed voetbal op de mat brengen.

Het was AA Gent dat het best uit de startblokken schoot. De Buffalo’s trokken massaal naar voren, maar de schoten van Coulibaly en Kubo misten precisie om Horvath te bedreigen.

Rond de 20ste minuut nam Club Brugge het commando helemaal over. Aanvankelijk werd een schot van Refaelov nog afgeblokt, maar nog geen minuut later bood de Israëliër via een corner Wesley de 1-0 aan. Blauw-Zwart probeerde de score nog te verdubbelen voor het rustsignaal, maar dat lukte niet.

Opvallend: het doelpunt van Club kwam in de 23ste minuut tot stand. Ook in de kampioenenmatch tegen Anderlecht van vorig seizoen scoorde Diaby in de Sterchele minuut. De Brugse fans hebben dan ook een speciaal bedankje voor Swa in petto.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.