Club-fans drijven de spot met AA Gent: “Voor de 28ste keer in 30 jaar”

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

22 mei 2017 19:35 - Afgelopen zondag slaagde Club Brugge in zijn belangrijke opdracht in de strijd om een Champions League ticket. In een rechtstreeks duel om de tweede plaats versloegen Michel Preud’homme en zijn manschappen AA Gent met 2-1. 

De fans van AA Gent schreven hun nederlaag toe aan scheidsrechter Bart Vertenten en een resem Buffalo’s spraken zelfs van omkoping. Dat zorgde voor hilariteit bij de Brugse aanhang, die op gevatte wijze pareerde op Twitter. Een bloemlezing.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

,

Comments are closed.