Club-fans zetten RSCA-supporter op geniale wijze op zijn plaats

DJ set Club Brugge

28 mei 2017 10:00 - Een Club Brugge – Anderlecht is áltijd iets speciaals, maar nog net dat tikkeltje meer wanneer de aartsrivaal op Brugse bodem kampioen kan spelen. Getuige daarvan een fenomenaal sfeerverslag van de klassieker. 

Anderlecht-supporter “Gangsta Playzzz” vond het echter nodig om uit te pakken met een zogenaamde haatreactie onder de desbetreffende Youtube-video.

Daar wisten de mannen van FCB Support echter wel raad mee, die de man in kwestie een koekje van eigen deeg gaven. Onderstaand de geniale conversatie, alsook de amusante sfeerverslagen van Club – Anderlecht & KV Oostende – Club.

Reactie op Anderlecht-fan

FCB Support reactie op Anderlecht-fan

Sfeerverslag Club – Anderlecht

Sfeerverslag KV Oostende – Club

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.