Club kan beter snel toeslaan: “Hij heeft de capaciteiten om het bij Brugge te maken”

Tifo voor Gouden Schoen laureaten

29 mei 2017 07:36 - Club Brugge heeft al drie nieuwe spelers voor volgend seizoen beet, maar speurt nog volop de markt af naar bijkomende versterkingen. Daarbij heeft het ook zijn oog laten vallen op twee Belgische smaakmakers van het voorbije seizoen.

Het Laatste Nieuws herhaalt nog eens dat Club concrete interesse heeft in Mats Rits en Jordi Vanlerberghe. Beiden staan ook in de belangstelling van Anderlecht, Vanlerberghe ook van AA Gent. En Club kan maar beter snel voor hen toeslaan, vindt Aleksandar Jankovic.

“Vanlerberghe heeft de capaciteiten om het bij zowel Anderlecht, Club Brugge als AA Gent te maken. Van de concurrentie heeft hij geen schrik, Jordi  zal altijd vechten voor een basisplaats”, aldus de ex-trainer van KV Mechelen. “Rits heeft een zeer interessant profiel. Mats is een volwassen speler geworden de laatste jaren. Hij heeft wat hoogtes en laagtes gekend toen ik er trainer was, maar hij heeft de boodschap begrepen. Dat hij nu hogerop kan, bewijst dat hij mentaal sterk is.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.