‘Club versterkt zich met zoon van gewezen smaakmaker’

Club Brugge trainersstaf

11 mei 2017 05:00 - Club Brugge heeft de voorbije jaren stevig geïnvesteerd in zijn jeugdwerking en hoopt daar op termijn de vruchten van te plukken. Zo mocht belofte Ahmed Touba afgelopen vrijdag tegen Charleroi debuteren bij de eerste ploeg. 

Nadat Blauw-Zwart eerder Rik De Kuyffer en Gabriel Lemoine al beloonde met een profcontract, is het straks de beurt aan Noah Fadiga. De 17-jarige zoon van Khalilou Fadiga komt uit voor de U19 van Club en liet onder meer op de Viareggio Cup zien wat hij in zijn mars heeft. Volgens HLN staat hij op het punt om voor drie seizoenen te tekenen. Zijn vader vertoefde tussen 1997 en 2001 op Jan Breydel en scoorde 13 keer in 71 wedstrijden.

Opvallend: Noah maakte in 2015 de overstap van aartsrivaal Anderlecht naar Club Brugge. Ook toen hij nog voor Paars-Wit uitkwam, stak de jonge Fadiga het niet onder stoelen of banken dat hij Club-fan was. Zo ging hij in het kader van de Europa League bijvoorbeeld mee met Blauw-Zwart naar Denemarken. Een actie die in Brussel niet gesmaakt werd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.