(COMPILATIE) – Welke shirtstijl mag Club Brugge verwachten van Macron?

(COMPILATIE) - Welke shirtstijl mag Club Brugge verwachten van Macron

10 mei 2017 13:15 - Afgelopen zondag maakte Club Brugge bekend dat het de komende drie seizoenen in shirts van Macron zal aantreden. Het Italiaanse sportmerk zal zowel het eerste elftal als alle andere teams van Blauw-Zwart kleden in een unieke Club Brugge lijn.

De voorbije dagen pakten verschillende media uit met het zogenaamde uitgelekte uitshirt van Club Brugge voor seizoen 2017/2018. Sacha Tavolieri, een Waalse journalist, pikte dit op en het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje. De afbeelding in onderstaande tweet is echter louter een fanontwerp vanop Stamnummer 3, een forum over Club Brugge.

Om de stijl van Macron beter te leren kennen, ging BlauwZwartFans op zoek naar de shirts van enkele Europese traditieclubs die eveneens samenwerken met het Italiaanse sportmerk. Onderstaand de truitjes van Lazio Roma, Sporting Lissabon, OGC Nice en Crystal Palace.

Lazio Roma thuisshirt

Lazio Roma thuisshirt

Lazio Roma uitshirt

Lazio Roma uitshirt

Lazio Roma derde shirt

Lazio Roma derde shirt

Sporting Lissabon thuisshirt

Sporting Lissabon thuisshirt

Sporting Lissabon uitshirt

Sporting Lissabon derde shirt

Sporting Lissabon derde shirt

Nice thuisshirt

Nice thuisshirt

Nice uitshirt

Nice derde shirt

Nice derde shirt

Crystal Palace thuisshirt

Crystal Palace thuisshirt

Crystal Palace uitshirt

Crystal Palace uitshirt

Afbeeldingen: officiële site Macron

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.