Coucke pakt uit met ludieke tweet: “Aan al wie zegt dat KVO geen traditieploeg is…”

Marc Coucke (KV Oostende)

18 mei 2017 22:51 - Marc Coucke ging donderdagavond helemaal uit zijn dak. Zijn KV Oostende mocht immers vieren na een 2-1 overwinning tegen Club Brugge. De Kustboys zijn zo zeker van de vierde plaats en moeten tegen KRC Genk of Sint-Truiden aan de bak om zich te verzekeren van Europees voetbal.

De flamboyante voorzitter van KV Oostende pakte naar goede gewoonte uit met enkele tweets voor, tijdens en na de match. “Aan al wie zegt dat KVO geen traditieploeg is: als we vanavond winnen tegen Brugge, zullen Anderlecht en KVO samen 34 landstitels hebben!”, klinkt het onder meer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.