Dames Club Brugge krijgen steun uit opvallende hoek tijdens kampioenenmatch

Dames Club Brugge krijgen steun uit opvallende hoek tijdens kampioenenmatch

01 mei 2017 09:57 - Zondagmiddag vormde De Haan het decor voor de kampioenenmatch tussen de dames van Club Brugge en Ladies Union Zandvoorde. Beide ploegen waren doorheen het seizoen erg aan elkaar gewaagd en wisten een onwaarschijnlijk straffe reeks van 75 op 78 neer te zetten. In een onderlinge testmatch werd er uitgemaakt wie met de titel in tweede provinciale A aan de haal ging. 

De Brugse dames schoten het best uit de startblokken en gingen nadrukkelijk op zoek naar het openingsdoelpunt, maar bij het rustsignaal stond de brilscore nog steeds op het bord.

Na de pauze trof het jonge Blauw-Zwarte geweld – met maar liefst zeven speelsters onder de 17 jaar – wél raak. Dankzij doelpuntenmakers Maertens, Boudens en de ingevallen Debruyne is de promotie naar eerste provinciale een feit. De algemene verwachting is dat ze ook volgend jaar een gooi zullen doen naar de titel.

De mannen van Vak 313 in Jan Breydel gingen de dames op gepaste wijze aanmoedigen: met vlaggen, een trommel en vanzelfsprekend de nodige gezangen. Een knap gebaar!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.