De 11 namen bij Club Brugge en Anderlecht

Club-fan juicht

14 mei 2017 17:00 - Vincent Mannaert, Bart Verhaeghe, Michel Preud’homme, de spelers én vooral de supporters… Iedereen is klaar voor de Match van het Jaar tegen Anderlecht. Onderstaand de 22 namen die vandaag tussen de lijnen lopen. Sébastien Delferière is de scheidsrechter van dienst. 

Preud’homme kan tegen RSCA niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby, Benoît Poulain en Laurens De Bock. Onze trainer kiest voor de ploeg die vorige week vrijdag met 1-3 ging winnen bij Sporting Charleroi. Na de fenomenale verwelkoming van de spelersbus zorgt Blue Army straks ook nog voor de grootste tifo ooit!

René Weiler moet het op zijn beurt stellen zonder de geschorste Adrien Trebel. Achterin neemt Kara Mobdji zoals verwacht opnieuw de plaats in van Bram Nutyinck. De meest opvallende afwezige bij Anderlecht is Lukasz Teodorczyk. Hij zit op de bank ten koste van Isaac Kiese Thelin.

Opstelling Club Brugge

Horvath, Touba, Denswil, Engels, Palacios, Claudemir, Vormer, Vanaken, Rotariu, Izquierdo en Vossen

Bankzitters: Butelle, Van Rhijn, Cools, Simons, Immers, Limbombe en Wesley

Opstelling Anderlecht

Boeckx, Appiah, Spajic, Kara, Obradovic, Dendoncker, Tielemans, Hanni, Acheampong, Chipciu en Thelin

Bankzitters: Ruben, Deschacht, Bruno, Nutyinck, Capel, Stanciu en Teodorczyk

Dirk Deferme voorspelt Club – Anderlecht

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.