De 11 namen bij Club Brugge en Zulte Waregem

Blauwe rook (Club Brugge - Zulte Waregem)

01 mei 2017 16:44 - Club Brugge wil maandagavond een positief vervolg breien aan zijn driepunter tegen KV Oostende. Bij winst springt Blauw-Zwart over de Buffalo’s naar de tweede stek en nadert het tot op 4 punten van koploper Anderlecht.

Op de Dag van de Arbeid kan Michel Preud’homme niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby (pubalgie), Lior Refaelov (adductoren) en Laurens De Bock (hersenschudding). Timmy Simons is dan weer geschorst vanwege zijn derde gele kaart in deze Play-Offs. De verwachte 11 namen starten vandaag.

Francky Dury kan op zijn beurt nog altijd niet rekenen op doelman Sammy Bossut. Bij de bezoekers staat Club-huurling Sander Coopman opnieuw in de basis. De 22-jarige flankaanvaller was in de heenmatch tijdens deze Play-Offs (2-2) één van de smaakmakers in het Regenboogstadion.

Blue Army zorgt er met maar liefst 15.000 vlaggen voor dat Jan Breydel omgetoverd wordt tot een kolkende Blauw-Zwarte vlaggenzee. Kom dus tijdig naar het stadion. Om 17.45 uur beginnen we eraan!

Opstelling Club Brugge

Butelle, Palacios, Poulain, Denswil, Cools, Claudemir, Vormer, Vanaken, Rotariu, Vossen en Izquierdo

Bankzitters: Horvath, Engels, Touba, Pina, Immers, Limbombe en Wesley

Opstelling Zulte Waregem

Steppe, Dalsgaard, Derijck, Marrone, Baudry, Hamalainen, Meïté, Lerager, Coopman, Gueye en Leye

Peter Morren voorspelt Club – Zulte

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.