Degryse weet wat de toekomstplannen van Preud’homme zijn

Boskamp - Degryse - Coninx

13 mei 2017 11:45 - In het voetbalwereldje bestaat er geen twijfel over dat Michel Preud’homme na dit seizoen de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. Maar wat zou de succesvolle trainer vervolgens van plan zijn? Marc Degryse denkt het te weten.

Preud’homme heeft aangegeven dat hij al een beslissing genomen heeft, maar dat hij die pas na het seizoen zal bekendmaken. “Vorig jaar had Preud’homme aan zijn naasten gezegd dat hij een sabbatjaar zou nemen, maar Verhaeghe kon hem nog overtuigen om er een jaar bij te doen”, vertelt Degryse in L’Avenir.

“Het volgende scenario lijkt mij goed mogelijk: Preud’homme gaat een jaar rust nemen. Vergeet niet dat Roberto Martinez na het WK in 2018 gaat proberen terug te keren naar Engeland en dan komt er een plaats vrij bij de nationale ploeg.” Afgelopen zomer was MPH één van de topkandidaten bij de Rode Duivels, maar toen koos hij voor een verlengd verblijf bij Blauw-Zwart.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.