Deze Bruggelingen moeten AA Gent opzijzetten: absolute sterkhouder ontbreekt en één nieuwe naam

Vanaken - Refaelov - Simons - Izquierdo

20 mei 2017 16:00 - Club Brugge sluit voetbalseizoen 2016-2017 af met een absolute topper. Uitgerekend tegen AA Gent moet Blauw-Zwart de tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket proberen veilig te stellen. 

Michel Preud’homme kan tegen de Buffalo’s niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby, Laurens De Bock, Tomás Pina en José Izquierdo. Onze Colombiaanse sneltrein, die straks ongetwijfeld andere oorden opzoekt, zal daardoor wellicht niet meer in actie komen in Club-shirt. Benoît Poulain keert terug uit blessure, terwijl belofte Jur Schryvers opduikt als nieuwe naam in de 21-koppige selectie. Claudemir is geschorst.

Nauwelijks blessurezorgen voor Hein Vanhaezebrouck. Enkel centrale verdediger Samuel Gigot is onzeker. Voor AA Gent is de opdracht simpel. De bezoekers moéten winnen om de tweede stek alsnog voor de neus van Blauw-Zwart weg te kapen. Voor Club volstaat een gelijkspel. In aanloop naar deze allesbepalende match had Ruud Vormer nog een belangrijke boodschap voor de Brugse aanhang.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Horvath en Butelle

Verdedigers: Palacios, Van Rhijn, Engels, Poulain, Denswil, Verburgh, Touba en Cools

Middenvelders: Simons, Schryvers, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Rotariu, Vlietinck, Vossen, Wesley en Limbombe

Selectie AA Gent

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.