Enkele opmerkelijke keuzes in ‘mixed 11’ van Staelens & Borkelmans: 6 van Club, 5 van RSCA

Enkele opmerkelijke keuzes in 'mixed 11' van Staelens & Borkelmans 6 van Club, 5 van RSCA

10 mei 2017 07:00 - Zondagavond staat met Club Brugge – Anderlecht dé match van het seizoen op het programma. Blauw-Zwart kan de titelstrijd nieuw leven inblazen door de drie punten thuis te houden, terwijl Paars-Wit zich met een zege verzekert van het kampioenschap. 

In aanloop naar deze absolute kraker maken Lorenzo Staelens en Vital Borkelmans hun ‘mixed 11’ oftewel beste elftal van zowel Club als Anderlecht. In onderstaande video voor HLN zie je dat het duo enkele opvallende keuzes maakt. Blauw-Zwart is met 6 spelers wel het best vertegenwoordigd in hun topelftal.

De Mixed 11 van Staelens en Borkelmans

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.