Ex-Club-speler Serebrennikov laat zijn licht schijnen op Emmanuel Bonaventure Dennis

Club Brugge mascotte duimen omhoog

30 mei 2017 20:00 - Club Brugge maakte dinsdagavond officieel bekend dat het zich versterkt heeft met Emmanuel Bonaventure Dennis. Een onbekende naam en dus is een woordje uitleg van Sergiy Serebrennikov, ex-Oekraiens international en voormalig Club Brugge-middenvelder, meer dan welkom. 

“Dennis is een speler met een groot potentieel”, opent Serebrennikov zijn analyse over Emmanuel Bonaventure. “Hij maakte op korte tijd veel progressie en toonde zich wekelijks als één van de beste spelers van de competitie. Het is een pijlsnelle aanvaller met een individuele actie die bovendien onvoorspelbaar is.”

“Het is een ambitieuze kerel en ondanks zijn jonge leeftijd toonde hij zich een winnaar die uiteindelijk bepalend was voor zijn club in de strijd om Europees voetbal. Er was heel wat interesse van verschillende teams in binnen- en buitenland, maar ik ben blij dat Club uiteindelijk aan het langste eind kon trekken. Ik heb er vertrouwen in dat hij net als Malinovski op korte termijn een meerwaarde kan worden in de Belgische competitie”, klinkt het vol lof op de officiële website. Bekijk hier enkele doelpunten van Dennis.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.