‘Ex-spits van Club Brugge kan terugkeren naar Cercle’

Jan Breydelstadion

30 mei 2017 03:00 - Cercle Brugge heeft een bewogen seizoen achter de rug. Het kleine broertje van Club Brugge werd veroordeeld tot het spelen van Play-Downs in 1B en had daarbij niet veel overschot. Begin deze maand werd de Vereniging bovendien officieel overgenomen door AS Monaco.

Cercle wil het zwakke seizoen doorspoelen met een zorgeloze jaargang in 2017-2018. Daarvoor wil het volgens Het Laatste Nieuws onder meer Tom De Sutter terughalen. In zijn tijd bij Blauw-Zwart versierde de 31-jarige aanvaller door zijn knalprestatie tegen Besiktas een transfer naar het Turkse Bursaspor, maar dat liep op een sisser af.

Sporting Lokeren gooide hem een reddingsboei, maar ook op Daknam kon onze ex-spits met 10 goals in 33 wedstrijden niet echt overtuigen. Cercle ziet in De Sutter de ideale vervanger voor Ilombe Mboyo, wiens huurovereenkomst afloopt. Al is het nog maar de vraag of de speler zelf zin heeft in een avontuur in 1B.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.