Filip Joos: “Zelfs met een groene pen van Cercle had Club daarvoor getekend”

Filip Joos (analist)

23 mei 2017 01:00 - Club Brugge was afgelopen zondag met 2-1 te sterk voor AA Gent en verzekerde zich zo van de Champions League voorrondes. Zo kreeg Michel Preud’homme toch nog een waardig afscheid. Ook Filip Joos beseft dat de Blauw-Zwarte familie de Luikenaar niet snel zal vergeten.

MPH kan de deur in Jan Breydel met een goed gevoel dichttrekken. “Als ze bij zijn komst hadden gezegd ‘hij wint één titel en één beker’, dan hadden ze met de eerste de beste pen getekend. Zelfs met een groene van Cercle. Dat is heel duidelijk, qua resultaten is hij top geweest. Het laatste jaar was minder. Er was de zwakke Europese campagne en die spanningsboog die hij altijd in de ploeg krijgt, dat lukte niet echt dit seizoen.”

Volgens Joos was het grootste probleem echter de fysieke paraatheid. “Een aantal jongens waren niet op niveau en er waren ook blessures. Heeft dat met de manier van trainen te maken, of is dat pech? Het kan dat laatste zijn, er zit altijd een factor van geluk bij titels halen. Ik denk dat niemand zich beklaagt dat ze Preud’homme hebben binnengehaald. Integendeel, ze gaan nog aan hem terugdenken”, besluit de analist bij Studio Brussel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.