(FOTO) – Teodorczyk is ‘not amused’ en pakt uit met wansmakelijk gebaar aan adres van Brugse fans

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

14 mei 2017 17:01 - De aanhang van Club Brugge heeft er opnieuw een gekkenhuis van gemaakt in en rond Jan Breydel. Łukasz Teodorczyk is echter niet onder de indruk en bewijst dat hij duidelijk gefrustreerd is door zijn bankzittersstatuut.

Zondagavond omstreeks 16 uur was Brugge opnieuw getuige van een fenomenale spelersverwelkoming. Toen de bus van Anderlecht arriveerde, werd die vanzelfsprekend uitgejouwd.

Łukasz Teodorczyk – die vanavond op de bank zit bij de bezoekers – vond er dan maar niet beter op dan zijn middenvinger naar de Club-fans uit te steken. Kara Mbodj moest hem zelfs tegenhouden om erger te voorkomen. Wansmakelijk! Ook René Weiler staat serieus onder stress.

UPDATE 17.50 uur: Teo is niet te temmen en viseert Brugse fans in familietribune

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.