Frank de Boer laat zich erg lovend uit over Club Brugge

Frank de Boer (trainer)

25 mei 2017 02:25 - Frank de Boer is één van de namen die tegenwoordig circuleert in de wandelgangen van het Jan Breydelstadion. De Nederlandse trainer zou in de running zijn om Michel Preud’homme op te volgen bij Club Brugge.

Eerder raakte al bekend dat De Boer niet afwijzend zou gereageerd hebben op de interesse van Club Brugge. Nu sprak onze noorderbuur zich ook in de Nederlandse media lovend uit over Blauw-Zwart.

“Club is geïnteresseerd en ze hebben ook een goed verhaal, maar er speelt meer. Ik ga dat op een rijtje zetten en zal binnen een maand een beslissing nemen”, aldus de Boer in een korte reactie aan RTL7.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.