Gent-bestuurder verrast: “Vroeger fan van Club, nu heb ik liever dat Anderlecht kampioen speelt”

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

14 mei 2017 10:10 - Na de 4-3 nederlaag van afgelopen zondag op bezoek bij KV Oostende is AA Gent helemaal uitgeteld voor de titelrace. Enkel Club Brugge kan Anderlecht nog van zijn 34ste landstitel houden, maar dat ziet Michel Louwagie liever niet gebeuren.

Louwagie is geboren in Brugge en geeft toe dat hij vroeger geregeld naar Jan Breydel ging. “Ja, als kind was ik fan van Club Brugge. En van Cercle Brugge. Nu niet meer. Nu ademt elke vezel van mijn lijf AA Gent uit.”

Dé topper van de achtste speeldag mag van de manager van de Buffalo’s gewonnen worden door René Weiler en de zijnen. “Ik heb liever dat Anderlecht kampioen wordt en niet Club Brugge, omdat Anderlecht geen concurrent is”, klinkt het klaar en duidelijk in De Zondag.

Al speelt het bij AA Gent ongetwijfeld ook mee dat ze de tweede plaats nog van Blauw-Zwart willen afsnoepen. Op de laatste speeldag is er immers nog Club – Gent.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.