Geweldige spelersverwelkoming heeft ook negatieve gevolgen…

Geweldige spelersverwelkoming heeft ook negatieve gevolgen...

14 mei 2017 15:45 - Meer dan 3 uur voor de wedstrijd tegen Anderlecht verzamelde de Brugse aanhang om de spelersbus – net zoals vorig jaar – een warm welkom te geven op Jan Breydel. Het Blauw-Zwarte legioen wil er immers niet van weten dat Anderlecht uitgerekend vandaag zijn 34ste landstitel zou binnenrijven.

De massaal opgedaagde Club-fans zorgden zo opnieuw voor fenomenale taferelen, maar de buschauffeur was iets minder blij met de heisa rond zijn bus. Zijn voertuig is immers gebrandmerkt door het Bengaals vuur. Onderstaand de beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.