‘Gewezen Club-spits mag zelfs voor 7 miljoen euro niet naar Villarreal’

Estadio de la Cerámica (Villarreal)

09 mei 2017 11:00 - Club Brugge nam tijdens de voorbije wintermercato definitief afscheid van twee spelers: Felipe Gedoz (Atlético Paranaense) en Nicolas Castillo (Pumas UNAM). Laatstgenoemde prijkt momenteel op een gedeelde tweede plaats in de topschuttersstand in Mexico. Met 8 doelpunten in 11 matchen is Castillo van onschatbare waarde voor Pumas, dat door vier opeenvolgende nederlagen is weggezakt tot de voorlaatste plaats in de Liga MX.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Pumas onze gewezen aanvaller graag aan boord wil houden. Na enkele goeie maanden bij zijn nieuwe werkgever is er nochtans heel wat interesse in Castillo.

Zo heeft Villarreal volgens Radio ADN maar liefst 7 miljoen euro geboden op de 24-jarige Chileen. Alle betrokken partijen werden gehoord, maar het was al snel duidelijk dat Pumas niet wilde meewerken aan Castillo’s terugkeer naar Europa.

Sterker nog, Pumas wil minstens 10 miljoen euro vangen voor zijn goalgetter. Begin 2014 betaalde Club 3 miljoen euro voor Castillo. Bijna drie jaar later verliet hij Jan Breydel voor 3,7 miljoen euro.

Goals van Castillo bij Pumas

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.