Horrortackle op Vormer krijgt nog een staartje voor Dalsgaard

Zwaarste tackle die we de laatste jaren gezien hebben, in slechtste geval had Club advocaat ingeschakeld

02 mei 2017 15:15 - Club Brugge won maandagavond met 2-1 van Zulte Waregem, maar achteraf ging het vooral over scheidsrechter Alexandre Boucaut. Die vergat onder meer Henrik Dalsgaard een rood karton te tonen na zijn smerige tackle op Ruud Vormer. Sterker nog, hij floot niet eens een fout.

Dalsgaard en Boucaut moesten het tijdens en na de match bij alles en iedereen ontgelden. Zo waren Filip Joos en Peter Vandenbempt enorm hard voor beide heren, alsook Aad de Mos.

Protagonisten Vormer en Dalsgaard bleven er opvallend rustig bij, maar uiteindelijk zal de voorspelling van Michel Preud’homme en zijn ‘vrienden’ van de Reviewcommissie uitkomen.

Dalsgaard werd dinsdagnamiddag immers opgeroepen voor de Reviewcommissie, net als Orlando Sá van Standard. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB, via Twitter. Niet bepaald een voordeel voor Club, aangezien Zulte zondag op bezoek gaat bij Anderlecht.

Herbekijk de tackle van Dalsgaard op Vormer

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.