Izquierdo geeft Lestienne, Perisic en Bacca het nakijken

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

07 mei 2017 02:12 - José Izquierdo staat er weer helemaal na zijn blessure. In Charleroi scoorde de Gouden Schoen maar liefst drie keer. Met de eerste hattrick van zijn carrière bracht Joske zijn totaal dit seizoen op veertien doelpunten, waarvan vijf stuks in de Play-Offs.

Izquierdo schoot zich bovendien in de geschiedenisboeken van Club, want hij is nu topschutter aller tijden in Play-Off I. Onze vleugelspits zit nu in totaal al aan elf doelpunten in de eindfase van het seizoen, waarmee hij Maxime Lestienne (10) en Ivan Perisic (9) de loef afsteekt. Joseph Akpala, Carlos Bacca, Lior Refaelov en Hans Vanaken wisten in de Play-Offs elk zes keer de weg naar de netten te vinden.

En het ziet ernaar uit dat het niet bij elf stuks zal blijven voor Izquierdo, aangezien onze pijlsnelle Colombiaan vastberaden is om op zijn elan verder te gaan. “Ik ben net op het juiste moment in de Play-Offs bijna terug op mijn beste niveau. Het was gewoon een slecht moment wanneer ik die blessure opliep. Ik kijk nu al uit naar de wedstrijd van volgende week tegen Anderlecht”, liet hij na de match op Mambourg optekenen op de officiële site.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.