Jan Breydel kolkt, maar is razend op één man: “Klootzakje”

Passionele Club-fans

14 mei 2017 18:48 - Na 45 minuten voetballen in een tot de nok gevuld Jan Breydel is de tussenstand 1-1. Club Brugge kwam al vroeg op achterstand door een vrijschopgoal van Hanni, maar tien minuten voor het rustsignaal deed Vormer hetzelfde voor de thuisploeg.

De spanningen liepen al voor de wedstrijd hoog op en dat was tijdens de match niet anders. René Weiler trapte bij een aanval van Club Brugge zelfs een extra bal op het plein, zodat Sébastien Delferière genoodzaakt was om het spel stil te leggen.

De ref ging verhaal halen bij de coach van Paars-Wit, maar stuurde hem niet naar de tribunes. Twitter schoot dan ook met scherp richting de Zwitser op het sociale medium.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.