Joos over zijn band met de Club-supporters: “Dat deel is vocaal wat sterker”

Filip Joos (analist)

24 mei 2017 09:38 - Het seizoen van Club Brugge zit erop en sommige supporters zullen om die reden opgelucht zijn dat ze Filip Joos even geen commentaar meer horen geven op Blauw-Zwart. De commentator van Sporza en PlaySports heeft zich de voorbije jaren immers niet al te populair gemaakt op Jan Breydel.

“Bij een deel van de supporters”, relativeert Joos zelf echter in Sport/Voetbalmagazine. “Een veel groter deel knikt me vriendelijk toe als ik de tribune op wandel. Alleen is dat eerste deel vocaal wat sterker.”

“Het gaat altijd over hetzelfde: ‘Jij bent niet objectief.’ Op Club vinden ze dat ik voor Anderlecht ben, maar op Anderlecht vinden ze dat ik voor Club ben. Dat zegt toch genoeg?”, besluit de analist.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.