Komt Club-speler dit seizoen niet meer in actie? “Het is niet de vriend van Preud’homme”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

02 mei 2017 11:42 - Michel Preud’homme gaf na de verloren wedstrijd op Anderlecht aan dat hij alleen nog manschappen zou opstellen die écht voor Club Brugge willen spelen. Ricardo van Rhijn was één van de namen die uit de basiself verdween ten koste van Helibelton Palacios. De 25-jarige Nederlander moest tegen Zulte Waregem zelfs opnieuw op de tribune plaatsnemen.

“Er is op zeker moment iets gebroken. Is het zijn karakter of iets anders?”, vraagt Eddy Snelders zich luidop af bij PlaySports. “Wat wel opvalt is dat hij altijd de eerste is die geslachtofferd wordt bij de Bruggelingen. Het is niet de vriend van Michel Preud’homme. Nochtans trapt niemand beter voorzetten als rechtsachter.”

Aad de Mos was verrast dat de ex-Ajacied niet mocht opdraven tegen Zulte Waregem. “Ik had Van Rhijn verwacht. In een wedstrijd die je moet winnen, stel je aanvallende backs op. Van Rhijn was er weer niet bij. Het zit niet helemaal goed tussen hem en Preud’homme.”

Marc Degryse denkt te weten hoe dat komt. “Ze hadden al eens een akkefietje en tegen Anderlecht gaf Van Rhijn niet thuis. Dan heb je afgedaan bij Preud’homme”, klinkt het klaar en duidelijk in HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.