Komt één van deze twee Belgische coaches naar Club Brugge?

Verhaeghe - Preud'homme

24 mei 2017 22:59 - Zulte Waregem en Francky Dury lieten eerder deze week weten dat ze ook volgend seizoen met elkaar zullen samenwerken. Even was de ervaren trainer in beeld bij Club Brugge om Michel Preud’homme op te volgen, maar daar komt dus niets van in huis.

Francky Dury gaat dus al zeker niét aan de slag bij Club Brugge. Volgens Het Nieuwsblad staan twee andere Belgische coaches wél nog steeds op het verlanglijstje van Blauw-Zwart.

De krant weet dat Felice Mazzu (Sporting Charleroi) en Peter Maes (zonder club na periode bij KRC Genk) nog in beeld zijn om Michel Preud’homme op te volgen. Al lijkt de kans op een buitenlander op dit moment groter…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.