Komt goudklompje uit eerste klasse naar Club Brugge? “Beslissing genomen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

18 mei 2017 10:03 - Naar volgend seizoen toe is het voor Club Brugge noodzakelijk om vers bloed naar Jan Breydel te halen. Eén van de spelers die de laatste weken dikwijls met een overstap naar Blauw-Zwart in verband wordt gebracht, is Henry Onyekuru.

De 19-jarige aanvaller doet het geweldig bij KAS Eupen en is met twintig competitietreffers zelfs mede-topschutter in de Jupiler Pro League. Verschillende ploegen hebben Onyekuru – zelf wordt hij liefst Henry genoemd – dan ook in het vizier.

Ook Club Brugge dacht en denkt aan de getalenteerde Nigeriaan. De voorbije weken hulde Onyekuru zich in stilzwijgen, maar nu gaf de aanvaller het volgende aan: “Ik heb een beslissing genomen, maar de deal is nog niet genoeg afgerond om te zeggen naar waar ik trek.”

“Wat ik wel kan zeggen, is dat ik in Duitsland, Engeland of België zal tekenen”, besloot het goudklompje van Eupen in Het Nieuwsblad. Dat Onyekuru een transfer naar een Belgische topclub niet uitsluit, is mogelijk goed nieuws voor Club Brugge of Anderlecht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.