Korpschef Dirk Van Nuffel bevestigt: “Club-fans mogen zich aan een proces-verbaal verwachten”

Club-fans fuck you

17 mei 2017 09:10 - Waar Lukasz Teodorczyk in de reguliere competitie de media haalde met zijn doelpunten, staat dezer dagen zijn wangedrag in de schijnwerpers. Zo kreeg de 25-jarige Pool het afgelopen zondag aan de stok met de Blauw-Zwarte aanhang.

Bij aankomst van de Anderlechtse spelersbus reageerde Teodorczyk op het boe-geroep met zijn middelvinger. En even later, tijdens de opwarming, trapte hij doodleuk enkele ballen richting de Brugse familietribune. Gevolg: de aanvaller van Paars-Wit zal burgerlijk vervolgd worden.

Teodorczyk is echter niet de enige die zich aan een boete mag verwachten. “Ook de mensen die provoceerden kunnen een proces-verbaal in de bus verwachten. Al zijn we nog volop aan het bekijken wie de mensen zijn die de gebaren maakten. Het kan enkele weken duren voor iedereen geïdentificeerd wordt. Maar uiteraard laten we het daar niet bij”, vertelt Brugse korpschef Dirk Van Nuffel aan HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.